Gratis, iedere dinsdagmiddag voor jongeren van 14 tot 27 jaar

Met ingang van dinsdag 20 april worden er bij CVV Sparta Enschede wekelijks op de dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur een Ontmoetings-, beweeg- en sportactiviteit aangeboden voor jongens en meisjes van 14 tot 27 jaar.

Deze activiteit wordt georganiseerd en begeleid door Rick Stenvert, stagiair bij Sparta in het kader van de HBO-opleiding Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim.

Door de maatregelen ten gevolge van de corona-pandemie speelt momenteel het probleem dat jongeren veel minder bewegen en tegelijkertijd weinig in contact staan met elkaar. Daarom heeft de Gemeente Enschede aan Sparta een subsidie beschikbaar gesteld om een activiteit gericht op ontmoeten, bewegen en sporten te organiseren voor jongeren.

Om dit project te laten slagen is begonnen met een intensieve wervingscampagne. Zo zijn deze week o.a. alle groepen van het Stedelijk Lyceum/Internationale Schakelklassen (ISK) aan het Mekkelholtspad bezocht en is daar uitleg gegeven over de activiteit.

Ook is al nagedacht over een aanbod dat kan bestaan uit sportactiviteiten zoals fitness en mountainbiken en spelactiviteiten zoals bijvoorbeeld lasergamen. Bij dit alles staat ontmoeten ook centraal: gezellig kletsen en nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoeten.

Het aanbod is bedoeld voor alle jongeren, jongens en meisjes, van 14 tot 27 jaar. Lijkt het je leuk om deel te nemen of als vrijwilliger of stagiair van een opleiding mee te helpen met het organiseren aan deze activiteiten? Kom dan dinsdagmiddag om 14.00 uur bij CVV Sparta, Kotkampweg 44 te Enschede. Deelname is gratis.

Wil je meer informatie: bel dan met Rick Stenvert 06 37153855 b.g.g. Tom van Veen, verenigingsmanager 06 86847041

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter