OldStars Walking Football cvv Sparta, DOE EEN KEER MEE

Bij Sparta is sinds het voorjaar van 2020 een tiental deelnemers, in leeftijd variërend van begin 60 tot eind 70 jaar, gestart met OldStars Walking Football op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur op Ontmoetingspark Schreurserve: voetbal voor 60-plussers met als belangrijkste kenmerken dat er niet gerend mag worden en dat er geen sprake is van lichamelijk contact.

De Coronacrisis maakte dat het initiatief enige tijd stilgelegd moest worden, maar inmiddels heeft tot groot enthousiasme van de deelnemers de herstart plaats gevonden.

Oldstars Walking Football sluit aan bij de behoefte van senioren die graag actief willen blijven in het verenigingsleven, gezond zijn en willen blijven. Hierbij speelt het sociale motief ook een belangrijke rol. Het OldStars-concept is de combinatie tussen sociaal actief zijn, laagdrempelig bewegen, zelfredzaamheid en ontmoeten.

Deelname aan Walking Football bij Sparta geschiedt tegen een aangepast contributietarief en er kan ter kennismaking een aantal keren gratis deelgenomen worden.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Kom woensdagmiddag, neem een kijkje of doe gewoon een keer mee.

Als je vragen hebt bel of mail dan even met onze verenigingsmanager Tom van Veen,

tel. 053 4354518 of via mail verenigingsmanager@sparta-enschede.nl

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter