In het verleden zijn bij Sparta initiatieven ontplooid in het kader van Walking Football.
Dit met wisselend succes en het heeft uiteindelijk niet geleid tot een vaste activiteit bij Sparta. Dit in tegenstelling tot bij een aantal andere clubs in de regio zoals Sportclub Enschede, Sportlust, Losser, Berghuizen, Tubantia en Victoria.

In de afgelopen tijd heeft de KNVB de regie over Walking Footbal (inmiddels vaak aangeboden onder de wat minder oubollige naam Old Stars) overgenomen van de Nationale Ouderenbond en heeft het een behoorlijke boost gekregen. Ook andere sportbonden ontwikkelen inmiddels aanbod onder de noemer van Old Stars. Denk hierbij aan tennis, hockey en handbal.

Tijdens de bijeenkomsten van de Seniorensoos van Sparta hebben een aantal Spartanen hierover gesproken en op basis van de positieve reacties heeft onze verenigingsmanager Tom van Veen in samenspraak met Wim Ooitink het initiatief genomen voor de organisatie van een informatiebijeenkomst op:

Zaterdagmorgen 8 februari om 10.00 uur in de kantine van Sparta( bestuurskamer).

Belangstellenden zijn bij deze uitgenodigd en mocht je iemand kennen die mogelijk ook belangstelling heeft, neem hem dan gerust mee!

Voor een nadere toelichting, vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Tom, tel. 06 86847041 email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter