Heerlijk met generatiegenoten nog lekker tegen een balletje trappen en sportief en gezond bezig zijn, waarbij het sociale aspect ook een belangrijke rol vervuld. Dat stond een aantal (oud-)leden en de verenigingsmanager Tom van Veen van cvv Sparta voor ogen met de start van Old Stars Walking Football. Onlangs kwamen zij bijeen en het enthousiasme om te starten was groot: “Dit moeten we bij Sparta van de grond kunnen krijgen!”

En dat is gelukt: met ingang van woensdagmiddag 11 maart gaat een groep van 10 deelnemers, zowel leden, oud-leden als nieuwkomers, van start.
Om half twee is men aanwezig, om kwart voor twee wordt begonnen met een warming-up en dan Walking Football van twee tot drie uur.

Old Stars Walking Football richt zich globaal op de doelgroep zestig-plus. Kenmerken zijn dat er niet gerend mag worden, slidings verboden zijn en dat de bal niet boven heuphoogte mag komen.
Na een wat aarzelend begin schieten in Nederland, maar zeker ook in de regio Twente het aantal initiatieven als paddenstoelen uit de grond.

Belangstelling om mee te doen? Het een keer proberen? Kom dan op woensdagmiddag bij CVV Sparta, Kotkampweg 44 en doe een keer mee.
Voor meer informatie kan contact op worden genomen met Tom van Veen 06 86847041 mail verenigingsmanager@sparta-enschede.nl.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter