Nadat in de afgelopen maanden de Dagopvang van Estinea, de Ontmoetingsgroep van Alifa al een plek vonden in de accommodatie van Sparta is met ingang van september ook Het Trefpunt daar geland.

Het Trefpunt is een nieuwe inloopvoorziening in Enschede. De inloop  is bedoeld voor alle inwoners van Enschede die door omstandigheden niet of minder participeren in de maatschappij of zich eenzaam voelen. Bijvoorbeeld door het wegvallen van werk of het verliezen van een partner.

De inloop is een samenwerking tussen CVV Sparta en Mediant. Het Trefpunt is gevestigd op twee locaties in Enschede: bij Sparta (Ontmoetingspark Schreurserve; Kotkampweg 44) en bij de Tubanters (Olypiastraat 20). De inloop is gratis. Bezoekers kunnen binnenlopen voor een kop koffie, een gesprek of deelname aan een activiteit.

Mogelijkheden
Bij het Trefpunt is aandacht voor de mogelijkheden en sterke kanten die iemand heeft. Het biedt ondersteuning bij het vergroten van de leefwereld van de bezoeker. Hierbij is aandacht voor de mogelijkheden binnen Het Trefpunt, maar er wordt ook gekeken naar deelname aan reguliere activiteiten binnen Enschede, zoals vrijwilligerswerk, sport en bewegen etc.
De begeleiding is in handen van beroepskrachten van Mediant die ervaring hebben met inloop en activeren van mensen.

Locatie en Openingstijden:
Trefpunt bij CVV Sparta, ontmoetingspark Schreurserve
Kotkampweg 44, 7531 AT Enschede
Maandag: 13.00 – 16.00 uur
Woensdag 09.00 – 12.00 uur

Trefpunt bij Locatie De Tubanters 1897
Olympialaan 20,7541 BK Enschede
Dinsdag: 13.00 – 16.00 uur
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter