Vandaag speelde JO15-4 een mooi potje voetbal. Langs de kant was het genieten van het samenspel die de spelers lieten zien. Keer op keer kwamen ze voor het doel van de tegenstander. Jammer genoeg werden niet alle kansen benut. De tegenstander werd geheel weggespeeld en zijn geen enkele keer voor onze goal geweest. Ondanks de vele gemiste kansen, gingen ze de rust in met een voorsprong van 0-5

Het leek alsof er na de rust een ander team in het veld stond. Waarschijnlijk doordat ze wat overmoedig werden, gezien alles heel gemakkelijk ging. Ook was de tegenstander wat harder en feller in de duels. De spelers begonnen op elkaar en de scheidsrechter te mopperen, wat niet in hun voordeel werkte. Hierdoor kregen ze de scheidsrechter ook wat tegen. Er waren spelers die op het randje stonden van een kaart.

De tegengoal was een natuurlijk gevolg van alles wat er gebeurde. JO15-4 werd wakker geschud maar ondervond een moeilijke tweede helft. Waren sterker dan de tegenstander en namen daarom de punten mee naar huis. (Wilhelminaschool – Sparta 2-8)