Meidenvoetbal bij Sparta nog meer toekomst door komst dameselftal!

Het voetbalseizoen 2019/2020 eindigt door corona heel anders dan verwacht. Helaas zal de competitie niet worden uitgespeeld tot groot verdriet van de meiden bij Sparta Enschede. Maar gelukkig zijn we inmiddels wel weer gestart met de trainingen.

Ook het EK vrouwen 2021 wordt waarschijnlijk uitgesteld. Maar het vrouwenvoetbal leeft en bij Sparta Enschede zijn we vastberaden om de meiden- en vrouwenafdeling nog verder uit te bouwen.

Het volgende seizoen starten we met een compleet nieuw vrouwenelftal. Daarnaast hebben we in alle leeftijdscategorieën bij de jeugd ten minste een of meerdere meidenteams.

Doordat we weer een vrouwelftal hebben, is de doorstroming van de jeugd naar senioren ook bij de vrouwen weer geborgd. Voor alle teams hebben we voor het komende seizoen al weer een volwaardige begeleiding rond.

Maar we willen de meidenafdeling nog verder uitbouwen en het liefst twee of meer teams in iedere leeftijdsklasse. Daarnaast willen we starten met een Sparta minimeiden groep (voor meiden vanaf 5 jaar). Zodra het weer mogelijk is, zullen we ook een vriendinnen dag organiseren om nog meer meiden te interesseren voor voetbal.

Wij vinden het belangrijk dat meiden plezier hebben, maar hebben ook oog voor de individuele ontwikkeling van meiden. Met meer teams kunnen we hier nog meer aandacht aan besteden. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook keeperstraining voor onze meiden.

Voetbal je al lang of voetbal je nog niet en lijkt voetballen je ontzettend leuk? Wil je dat bij een club doen waar vrouwen- en meidenvoetbal voldoende aandacht krijgt? Kom dan vrijblijvend eens een training meedoen bij Sparta Enschede. Dit is mogelijk bij alle teams.

Wil je een proeftraining komen doen of meer informatie over het meidenvoetbal bij Sparta, neem dan contact op met onze contactpersoon meidenvoetbal, Marian Brendel (06 51 28 10 24) of de technisch coördinator meiden/vrouwen, Chris Muis (06 83 36 40 45).

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter