Het motto van Sparta luidt “een VERENIGING waar gevoetbald wordt ”.

Kenmerk van een vereniging is dat het een initiatief is van mensen die zich hebben verenigd om SAMEN iets voor elkaar te krijgen. In het geval van een voetbalvereniging: dat iedereen van jong tot oud kan voetballen en dat ieder lid daar haar of zijn steentje aan bij draagt.

In dat kader doen wij een beroep op oudere jeugdleden, senioren, selectiespelers, oud-voetballers, ouders van jeugdleden, etc. om zich als vrijwilliger in te zetten voor onze club.

Nadat de teamindeling van onze jeugdelftallen en de invulling van trainers rond zijn volgt de volgende klus: het zoeken naar leiders/leidsters. Voor de invulling van deze vacatures denken we nadrukkelijk  aan ouders.

Zoals gezegd maken we met z’n allen de vereniging en dat is wat anders dan gebruik maken van de diensten van een commerciële organisatie.

Het zou mooi zijn als u (als ouder) het mede mogelijk maakt dat onze jeugdleden kunnen voetballen. U gaat wellicht toch al kijken naar de wedstrijden van uw zoon of dochter en dan is het uitvoeren van leiderschap een relatief kleine toevoeging en voor ons (de jeugdcommissie van Sparta) een groot gebaar.

Belangstelling? Stuur dan een mail naar de contactpersoon van de betreffende leeftijdsgroep:
– meisjes: meisjes@sparta-enschede.nl
– JO-9: anouk_berger@hotmail.com
– JO11: joskejm@live.nl
– JO-12 + JO-13 dennisonstwedder@live.nl
– JO-15:jo-15@sparta-enschede.nl
– JO-17 + JO-19: m.berger71@zonnet.nl