Beste Spartanen,

Ingegeven door de recente versoepeling van de corona maatregelen zet de KNVB alles in op het uitspelen van het volledige competitieprogramma.

Dit leidt tot een overvol wedstrijdprogramma tot medio juni, waarbij geen rekening is gehouden met mogelijke afgelastingen en het opnieuw inplannen van wedstrijden.

Ter illustratie: afgelopen weekend ging bij Sparta ca. 40% van de geplande wedstrijden niet door omdat teams ten gevolge van corona geen representatief team op de been konden brengen!

Dit alles zal leiden tot een enorme druk op onze accommodatie, zeker wat betreft het gebruik van de velden en kleedkamers, maar ook de inzet van onze vrijwilligers.

Het bestuur van cvv Sparta wil dan ook op voorhand uw begrip vragen voor de consequenties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Het verlengen van de speeldag (zaterdag na 16.30 uur)
– Mogelijk inplannen van inhaalwedstrijden op doordeweekse avonden met gevolgen voor trainingen
– Het (nog) meer gebruik gaan maken van de kleedkamers van Vosta (ook voor wedstrijden die op veld 5 en 7 gespeeld worden)
– Het op speeldagen (nog meer) inplannen van meer dan 1 team in een kleedkamer en mogelijk zelfs de oproep om thuis om te kleden en te douchen.

We realiseren ons terdege dat dit tot problemen zal gaan leiden, die we niet in alle gevallen kunnen voorkomen.

Deze situatie zal van week tot week nauwkeurig gevolgd worden en waar nodig zullen we passende maatregelen nemen.

Met sportieve groeten,
Bestuur cvv Sparta Enschede

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter