Beste spelers, ouders, leden en belangstellenden,

Met ingang van dinsdag 29 september is naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet onze kantine voor in ieder geval een periode van drie weken gesloten.
De kantine en vergaderruimten kunnen alleen gebruikt worden voor vergaderingen tot maximaal 30 deelnemers. I.v.m. het openen en afsluiten dient bij gebruik vooraf overleg plaats te vinden met Tom van Veen (voor gebruik overdag: 06 86847041) of Alex van Erven (voor gebruik ‘s avonds en op zaterdag: 06 46328036).

Publiek is ook niet meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Hierop is 1 uitzondering en dat is als je als chauffeur jeugdleden t/m 17 jaar naar een uitwedstrijd rijdt. Dan behoor je tot de begeleiding van een team en mag je de wedstrijd bijwonen. Dit geldt bij Sparta ook voor de chauffeurs van bezoekende teams . Deze mogen op ons sportpark wel een wedstrijd bijwonen.

Voor toiletvoorzieningen kan gebruik gemaakt worden van de toiletten bij het kleedkamer gedeelte.

Ten gevolge van alle maatregelen is besloten om de voor woensdag 14 oktober geplande voetbaldag voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar niet door te laten gaan.

Mondkapjes tijdens vervoer (mede-)spelers
In aansluiting op de recente ontwikkelingen adviseren wij dringend om tijdens het vervoer van (mede-)spelers in auto’s mondkapjes te dragen!

Poortwachters.
In de eerste weken van de coronacrisis hebben we gewerkt met vrijwillige poortwachters om alles in goede banen te leiden. We zullen dit de komende drie weken op beperkte wijze weer invoeren; in iedere geval op de zaterdag en wellicht ook op de momenten waarop de jongste jeugd traint.

We vragen bij deze dan ook vrijwilligers om zich aan te melden voor een dienst op de zaterdagochtend of -middag. Aanmelden kan bij onze verenigingsmanager Tom van Veen tel 06 86847041, of via de mail

We realiseren ons dat er op dit moment meer vragen zijn dan antwoorden. Voor ons Coronabeleid geldt dat de omstandigheden snel kunnen wijzigen en dat we niet alle maatregelen en besluiten als “volledig dichtgetimmerd” beschouwd kunnen worden. We zullen eventuele aanvullingen en wijzigingen via de gebruikelijke sociale media delen.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter