24-05-2018 SpartaJO11-1-Stevo JO11-1 6-1
Vandaag een belangrijke thuiswedstrijd zonder Thijs die wegens familieomstandigheden niet aanwezig kan zijn tegen Stevo uit Geesteren.Bij winst zijn we officieel kampioen. In de eerste minuut gelijk pech voor ons, uit een hoekschop genomen door Duuk kopt Leart de bal op de paal. Een minuut later is het wel raak, via een assist van Lorenzo scoort Leart de 1-0. In de 6e minuut de eerste kans voor Stevo maar Damian grijpt goed in.

Een minuut later komen we op een 2-0 voorsprong, via een goede combinatie tussen Duuk en Lorenzo komt de bal via een assist van Lorenzo bij Leart terecht die zijn tweede doelpunt maakt en de 2-0 voor Sparta. Nog een minuut later een schietkans voor Lucas maar de bal gaat naast. In de 10e minuut kopt Leart via een assist van Lorenzo de 3-0 binnen maakt zo een zuivere hattrick. In de 15e minuut een tweede schotpoging van Lucas maar dit keer gaat de bal over. In de 17e minuut komen we op een 4-0 voorsprong door een mooi afstandschot van Mick. In de 20e minuut komen we op een 5-0 voorsprong, via een assist van Duuk scoort Dani de 5-0

In de laatste minuut van de eerste helft nog een doelpoging van Duuk op assist van Lorenzo maar de keeper van Stevo redt en zo gaan we de rust in met een ruime voorsprong. In de eerste minuut van de tweede helft gaat een schot van Dani over. Twee minuten later scoort Leart op assist van Mick zijn vierde treffer en de 6-0 voor Sparta. In de 31e minuut weet Stevo een tegentreffer te maken door een fout in de verdediging en brengt zo de stand op 6-1. In de 33e minuut weer pech voor ons, voor de tweede keer in de wedstrijd belandt de bal op de paal, dit keer door een schot van Mick.

In de 37e minuut een schietkans voor Lorenzo maar de keeper van Stevo laat zich niet verrassen. In de laatste 5 minuten van deze matige tweede helft krijgen we nog twee kansen om te scoren, 1 van Dani en 1 van Leart maar beide doelpogingen gaan naast en zo winnen we de wedstrijd met 6-1 en halen de jongens het kampioenschap binnen twee wedstrijden voor het einde van het seizoen, klasse gedaan jongens!

We kunnen nog achterhaald worden door ATC’65 en BWO en zo samen met zijn drieën kampioen worden maar met nog twee wedstrijden te gaan hebben we aan 1 punt genoeg om alleen kampioen te worden en daar gaan we natuurlijk voor. De uitwedstrijd aankomende zaterdag tegen Quick’20 is verschoven naar woensdag 30 mei om 18.30 uur.