Vandaag kregen onze mannen een op papier gelijkwaardige tegenstander op bezoek.

Nog steeds op zoek naar de eerste overwinning stonden beide teams klaar… helaas zonder scheidsrechter, dus na enige vertraging kon er worden afgetrapt. Tegen een fysiek soms sterkere tegenstander moesten onze jongens laten zien dat de elfde plaats niet de juiste afspiegeling is van de werkelijkheid. Helaas waren het de mannen van de Bleek die feller begonnen en ook het eerste doelpunt mochten scoren: 0-1 en wederom dus knokken om weer terug te komen in de wedstrijd. Dat gebeurde gelukkig en de 1-1 hing in de touwen. Dit was tevens de ruststand.

Met een lekker zonnetje maar veel wind bleven beide teams tijdens de rust op het veld waardoor weer een beetje tijd teruggepakt kon worden. Na rust zagen we een sterker Sparta, er werd meer doorgejaagd en met een lange pass naar voren kon daar dan de voorsprong worden gepakt: 2-1! Zouden we dan vandaag eindelijk de broodnodige overwinning in de wacht kunnen slepen? Helaas…. na de sterke start werd de Bleek weer sterker en kregen ze veel kansen, waarvan er slechts 1 werd gescoord. 2-2. Tegen het einde van de wedstrijd was het de tegenstander die de beste kansen kreeg. Onze mannen waren moe. Gelukkig werd er niet meer gescoord. Aan de andere kant had ook Sparta kansen om deze pot naar zich toe te trekken. Dus uiteindelijk weer een gelijkspel en slechts 1 puntje erbij.

Op naar volgende week en na vandaag een plekje gestegen op de ranglijst. Het wordt nu wel tijd voor een lekkere overwinning, dus op naar volgende week als we Avanti op bezoek krijgen. Nog 6 wedstrijden te gaan, dus nog 18 punten te pakken… tot volgende week!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter