Met ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van Michel Lage Venterink, assistent trainer van ons eerste elftal.

Michel Lage Venterink is met ingang van het seizoen 2020/2021 actief geworden voor Sparta, als assistent van hoofdtrainer Joost du Gardijn. Hiervoor heeft hij vele jaren het zwart/wit van Quick ’20 in Oldenzaal gedragen en groeide hij uit tot een echt clubicoon. Hij werd verkozen in de Selectie van de Eeuw van het 100-jarige Quick ’20. Als voetballer was hij ook actief in het profvoetbal bij Go Ahead Eagles in Deventer.

We hebben Michel leren kennen als een enthousiaste, gedreven en uitermate sympathieke persoonlijkheid die altijd klaar stond voor zijn spelers. De kennismaking met Sparta ervaarde hij als zeer prettig en, net als de overige stafleden van ons eerste elftal en alle spelers, had hij enorm veel zin aan het komende seizoen. In het dagelijkse leven runde hij, samen met zijn vriendin Kitty, een foto- en filmstudio (Sjiek Photo en Film) in Oldenzaal en was hij van hieruit ook lid van de Business Club Sparta.

Wij zullen Michel enorm gaan missen. Wij wensen zijn vriendin Kitty en haar kinderen, evenals familie en vrienden alle sterkte toe met dit grote verlies.

In een eerste bijeenkomst met de spelersgroep hebben we zondagavond stilgestaan bij het overlijden van Michel. Nadere mededelingen zullen volgen via onze website.

Bestuur cvv Sparta Enschede

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter