Terwijl het ijs op de daken ligt en het veld aanvoelt als een borstelbaan mochten de dames weer op tijd aantreden voor een thuiswedstrijd tegen de meiden van Vogido M09-1.

De eerste competitiewedstrijd tegen een volledig meidenteam. Dit tot groot plezier van de meeste meiden. De dames van Vogido begonnen goed en stonden na het eerste kwart met 0-1 voor. Maar de dames gaven niet op en kwamen nog voor rust op gelijke hoogte. De tweede helft ging gelijk op. Isabel kon een goede aanval van Sparta bekronen met haar tweede doelpunt van de wedstrijd. In het laatste kwart kwam Vogido weer op gelijke hoogte. Daarna kregen beide kanten nog een aantal grote kansen maar het waren de speelsters van Vogido die het meest secuur waren in de afwerking en werden we verslagen met onze eigen wapen, de lange bal van de keeper.

Uiteindelijk won Vogido met 2-4. De meiden hebben gestreden, maar helaas viel het kwartje deze keer net de verkeerde kant op.

Na de wedstrijd nog maar even gezellig de kantine in om weer een beetje op temperatuur te komen. Wat was het koud voor de speelsters en de toeschouwers.