Daar zaten ze dan, zaterdagmorgen 7 november in de kantine: bestuurslid Peter Friskus en verenigingsmanager Tom van Veen. Met voor zich een stapel met 1000 loten van de Grote Clubactie en in de wetenschap dat er vorig jaar zo’n 700 loten waren verkocht door de jeugd van Sparta. Wat moesten ze er in deze Coronatijd van verwachten?

Een voor een kwamen leiders en trainers binnen met de ingevulde lijsten en enveloppen met geld van hun teams. Om half twaalf ging de laatste de deur uit en kon de voorlopige balans worden opgemaakt: al 950 loten verkocht en de bestelling van enkele teams nog in aantocht. RESUMÉ: MEER DAN 1000 LOTEN VERKOCHT.

Liam Oostindie, speler van de JO13-2 was met 53 verkochte loten de winnaar van het FC Twenteshirt.

Een groot compliment voor alle betrokken jeugdleden voor het verkopen, de leiders en de trainers voor het coördineren en natuurlijk voor alle mensen die een lot gekocht hebben is hier op zijn plaats.

De verkopers van de loten hebben allemaal recht op een attentie voor de inzet. Hiertoe hebben ze bij inlevering van de loten hun keuze opgegeven.

De attenties zijn inmiddels bij Sparta ontvangen en worden zaterdag 12 december in het bezit gesteld van de leiders en via hen verspreid.

Naast de verkoop door de jeugd van Sparta was er ook nog sprake van de verkoop van zogenaamde Superloten a euro 150,- per lot. Ook daarvan zijn er inmiddels een groot aantal verkocht en dat maakt dat Sparta kan rekenen op een totale opbrengst van zo’n 5.000,- euro.

Op deze wijze wordt Sparta in deze moeilijke tijden gesteund!

Vanaf 10 december kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast word je als prijswinnaar per e-mail geïnformeerd.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter