CVV Sparta speelt voor Sinterklaas
Gratis pakket energiebesparende artikelen

Het Energieloket Enschede is een initiatief vanuit de Gemeente Enschede die probeert al haar inwoners zuiniger en bewuster met energie om te laten gaan.

Sinds kort is CVV Sparta een samenwerking gestart met het Energieloket Enschede. Dit met als gezamenlijke doelstelling om de toegankelijkheid tot de producten en diensten makkelijker te maken voor de leden van Sparta.

Een uniek aanbod voor (ouders van) leden van Sparta in een tijd van stijgende energielasten

Voor (ouders van) leden van Sparta houdt dit concreet in dat er kosteloos een pakket energiebesparende producten ter waarde van enkele tientallen Euro’s besteld kan worden en dat deze dan zaterdag 27 november afgehaald kan worden in ons clubgebouw. Tevens kunt u gebruik maken van het aanbod voor het bezoek van een Energiecoach bij u thuis. Een energiecoach kan u helpen om uw energieverbruik omlaag te brengen. Zo kunnen ze met u mee kijken naar uw energierekening, u informatie geven over energiezuinige producten en delen ze handige tips om te kunnen bespareGratisn op uw maandlasten.

U kunt het pakket (1 per huishouden en tot een maximum van 35 punten) zelf samen stellen en kiezen uit:

– Verbruiksmonitor
– Waterbesparende douchekop
– Douchetimer
– Tochtstrip
– CV-leidingisolatie
– LED verlichting

U kunt uw bestelling, en of u wel of geen gebruik maakt van een bezoek van een energiecoach, tot uiterlijk 5 november plaatsen door invullen van de bestellijst welke:

– op onze website Sparta Enschede staat en kunt downloaden

u kunt downloaden door deze link aan te klikken

en deze via mail te verzenden verzenden naar c.mulder@alifa.nl.

Voor leden die niet beschikken over een computer/email liggen er ook formulieren klaar in de kantine. Deze kunt u uiterlijk 5 november ingevuld inleveren bij de administratie.

Op zaterdag 27 november kunt u uw pakket dan tussen 09.00 en 17.00 uur afhalen in de kantine van Sparta. Vertegenwoordigers van het Energieloket zijn dan ook aanwezig voor het verstrekken van informatie en het geven van adviezen.

Voor meer informatie over het energieloket: kijk op www.energieloket-enschede.nl . Voor informatie over deze actie: neem contact op met onze verenigingsmanager Tom van Veen, 06 86847041 / verenigingsmanager@sparta-enschede.nl.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter