Na de nederlaag van vorige week stond voor dit weekend de thuiswedstrijd tegen Losser J09-4 op de agenda, de enige tegenstander waar we in het eerste fase ook tegen hebben gespeeld. De grote vraag was of de dames vandaag de goede lijn van de eerste fase konden doorzetten en deze wedstrijd in een winst konden omzetten. Het verlies van vorige week zat de dames namelijk niet helemaal lekker. Net zoals vorige week konden 2 speelsters helaas niet aanwezig zijn en hadden we één debutante in de naam van Nienke. Ze stond stralend op het veld en deed het ook supergoed.

De dames begonnen goed en al snel had Isabel de eerste erin liggen. Maar Losser kwam goed terug. Na het eerste kwart stond daarom ook een terechte 1-1 op het scorebord. In de tweede kwart stonden 2 fantastische uittrappen van onze keepster aan de basis van 2 doelpunten van Isabel en gestaag werd de voorsprong uitgebreid. Was het nog 3-1 bij rust, na het laatste fluitsignaal stond er een mooie 9-3 overwinning op het scorebord. Naast de 5 doelpunten van Isabel was ook Roos op dreef met 3 doelpunten en een aantal assists. Het andere doelpunt was gemaakt door Loes. Weer super trots op dit team!