We zijn vandaag in Haaksbergen en spelen tegen HSC ’21, een club die voor ons nog niet bekend is,dus we weten niet wat we kunnen verwachten!
Ondanks dat het met bakken uit de lucht komt hebben we er zin in! De leiders maken een praatje met de heren en nemen de positie door en hop we gaan ervoor!
Fluitje gaat en de wedstrijd begint. HSC komt gelijk in de aanval en schiet gelijk op goal, op de lat! Oeps de toon lijkt gezet, denken wij als ouders maar niets is minder waar en de jongens komen heel sterk in actie! Sparta laat een heel mooi potje voetbal zin in de eerste helft en de ene mooie actie naar de andere krijgen we te zien. Al snel vallen dan ook de goals,Kerim met de 0-1 en al snel volgt de 0-2 van Nevio! wauw jongens wat goed!

Fanatiek en gedreven spelen de jongens verder! Arend en Huseyin vechten mooi voor de bal en krijgen ook allebei een mooie kans die er helaas net niet in gaat ! Dan komt Kerim met een snelle actie en hop 0-3! HSC kakt nu helemaal in en weet niet goed wat ze overkomt! Cas heeft een mooi pingel moment,die Danicio afmaakt en dan ook de 0-4 scoort! Al snel volgt weer een mooie actie van arend die dan mooi afspeelt naar Casper waardoor de 0-5 komt!

Jeetje wat een geweldig sterk spel en wat zijn wij als ouders natuurlijk ook trots om dit zien en worden aan de kant ook extra fanatiek! En weer een mooie actie van Arend dit keer naar Nevio waardoor er weer een goal valt 0-6! Even een pauze,de jongens zijn zelfs in de rust niet moe en willen eigenlijk gelijk verder spelen! Regen,hagel of storm het lijk allemaal niet uit te maken! tweede gedeelte van de wedstrijd,we beginnen net en binnen 3 minuten vallen er alweer 2 goals van Nevio.. 0-8!

De jongens laten ook in de tweede helft een geweldig mooi potje voetbal zien,iedereen weet zijn positie en speelt dan ook erg sterk! Huseyin verdedigt geweldig samen met Casper en onze keeper Kerim heeft dan ook weinig te doen! bijna is de wedstrijd afgelopen,en HSC weet toch een doelpuntje te scoren! Het staat nu 1-8.. Je kan merken dat nu de regen en kou zijn tol begint de eisen,we worden wat rustige maar dat mag na een geweldige mooie wedstrijd met een heel mooi en sterk samenspel en fanatieke en geweldige acties ! Bijna tijd ,laatste schot op goal,en ja Nevio scoort nog de 1-9! Dit is dan ook de eindstand!

En hele dikke verdiende overwinning! Wat trots zijn wij als ouders en natuurlijk de jongens zelf ook! Goed gedaan toppers en nu lekker een warme douche! Volgende week weer een potje voetbal!