Onlangs heeft Herman Hembrecht, jarenlang accommodatiebeheerder bij Sparta, te kennen gegeven dat hij het wat kalmer aan wil gaan doen. Hij blijft actief en zal lichte onderhoudswerkzaamheden uit blijven voeren aan en in de gebouwen en regelmatig ondersteuning blijven bieden ten behoeve van de deelnemers van Estinea. Ook op maandag- en vrijdag zal hij actief blijven in de schoonmaakploeg van de kantine.

Ter aanvulling zoeken we een accommodatiebeheerder die:
– op maandagmorgen aanwezig is en samen met een groep vrijwilligers zorg draagt voor de schoonmaak van onze accommodatie (kleedkamers)
– op de vrijdag zorg draagt voor het wedstrijdklaar maken van de accommodatie voor de wedstrijden op zaterdag. Denk hierbij aan het kalken van de lijnen, klaarzetten van materialen, schoonmaken van de kleedkamers, etc.
– meedraait in de poule van beheerders op de zaterdag: bij tourbeurt een morgen of middag aanwezig zijn en fungeren als gastheer en toezien op het gebruik van velden, materialen en kleedkamers

We zoeken een enthousiaste en handige persoon.

Mocht je belangstelling hebben of meer willen weten, neem dan contact op met onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel. 06 86847041.

Tegenover de uitvoering van de werkzaamheden staat een passende vergoeding.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter