Meer foto’s van de seniorensoos klik hier

Afgelopen woensdag vond in het clubgebouw van Sparta wederom een geslaagde editie van de seniorensoos plaats. Ruim 70 leden en oud-leden van Sparta waren ingegaan op de uitnodiging vanuit het bestuur van de seniorensoos en werden verwelkomd met koffie en krentenwegge.

Nadat oud-voorzitter Hein Veenstra namens het bestuur van de seniorensoos de aftrap van de bijeenkomst voor zijn rekening had genomen gaf hij het woord aan voorzitter Wim Ooitink.

Deze schetste de actuele stand van zaken binnen onze vereniging met daarbij o.a. aandacht voor de nieuwbouwplannen voor een gezamenlijk accommodatie van Sparta en Vosta, met daarin deelname van de overige partners op Schreurserve. De aanwezigen hoorden deze uiteenzetting met interesse aan.

Henri Goossen 50 jaar lid van cvv Sparta.

Wim Ooitink sloot zijn betoog af met een speciaal moment. Oud kantinebeheerder en erelid Henri Goossen werd door Wim gehuldigd voor liefst 50 jaren lidmaatschap van onze vereniging. Een bijzonder moment en een welverdiend applaus viel Henri ten deel.

Na een heerlijk stamppotbuffet werd de dag vervolgd met de nodige tijd voor een onderling praatje. Vele wetenswaardigheden en anekdotes uit de afgelopen jaren werden met elkaar uitgewisseld.

Speciale aandacht was er nog voor de veiligheid in het verkeer, met name voor de oudere leeftijden. Dit alles werd met veel plezier gevolgd.

Het was weer een geslaagde editie van de seniorensoos en de volgende editie staat alweer gepland voor april 2023.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter