FC Noaber: dit seizoen 22 jeugdleden actief als jeugdtrainer bij Sparta!

cvv Sparta Enschede werkt samen met FC Noaber, met als doel om jongeren op te leiden voor het trainen en fluiten van jeugdelftallen en het vervullen van allerlei andere werkzaamheden binnen de club. Degene die hiervoor in aanmerking komen zijn zowel jongens als meisjes van 14 jaar en ouder.

Op woensdag 22 september jl. sloten maar liefst 22 jeugdspelers en – speelsters van cvv Sparta een zogenaamde Noaberdeal. Een overeenkomst op basis waarvan zij zich voor de duur van een heel seizoen 1 of 2x per week in gaan zetten als (assistent-) trainer van een jeugdteam of tijdens de circuittrainingen voor de allerkleinsten op de woensdag- en/of vrijdagmiddag bij cvv Sparta.

Naast een vrijwilligersvergoeding van tussen de ca. 220,- en 320,- Euro, afhankelijk van de ureninzet, voor een heel seizoen krijgen de deelnemers o.a. het aanbod voor gratis deelname aan een training EHBO/reanimatie en aan een beroepskeuzetest.

FC Noaber werkt samen met diverse sportverenigingen in de regio en maakt voor dit project gebruik van een subsidie van de Provincie Overijssel. Het doel is om op deze wijze jongeren te binden aan de club en hen een opleiding aan te beiden.

Deelname aan FC Noaber staat voor jongeren bij cvv Sparta open voor diverse activiteiten. Denk hierbij niet alleen aan het trainen van een team, maar ook aan het actief worden als scheidsrechter of voor werkzaamheden in de kantine.

Ben jij lid van Sparta en lijkt het je leuk om een jeugdelftal van Sparta te trainen of wedstrijden te fluiten, te assisteren in de kantine? Ook deelname in de loop van het seizoen 2022-2023 is nog mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel. 06 86847041, email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter