Wat een geweldige en spannende wedstrijd hebben we vandaag gehad tegen Unisson.
En nieuwe tegenstander voor ons en de onze jongens van Sparta en de jongens van Unisson waren dan ook mooi aan elkaar gewaagd!
De wedstrijd begint en we spelen gelijk mega sterk,we laten een mooi samenspel zien en al snel komt uit een gewelige actie van Kerim de 1-0!
Wauw we hebben er zin in en laten dit ook zien!
Maar Unisson laat het niet lang op een achterstand en al snel word het 1-1…maar dit is ook wel en beetje een cadeautje van ons..
Maar we spelen mooi verder maar oh oeps,Unisson maakt een goal 1-2..onze jongens kijken verbaasd,deze ging snel en kwam uit een onverwachtse hoek!
Maakt niet uit en je ziet dat onze jongens vol vertrouwen door spelen,de ene mooie acties naar de andere maken ze maar het lijkt er op dat de bal er maar niet in wil…!!
Unisson krijgt bijna geen kans op bij onze goal te komen ,maar dan lukt het ze toch en dan komt dan ook en goal…oeps 1-3 is het nu!.
Maar ondanks dat we achterstaan laten onze jongens het er zeker niet bij zitten en spelen volle moed en vol zelfvertrouwen dit mooie spel verder en wat zijn ze mooi aan het spelen,super sterk en een geweldig samenspel!
Arend speelt in het middenveld en laat dan ook zien dat hij het de tegenstandig er moeiljk maakt om ze door te laten gaan,goed zo arend en hij krijgt dan ook een mooie kans en benut deze en maakt de 3-2!
En dan kom onze HUsseyin die laat zien dan hij sterk is en goed verdedigd,ook hij krijgt een hele mooie kans en maakt dan de gelijkmaker! Yess goed zo!
De jongens zijn blij en trots en dat mogen ze zeker zijn,ze geven elkaar een hihg vife en gaan met een gelijk spel de pauze in!
Even wat drinken,en ze krijgen dan ook van de leiders te horen hoe goed ze spelen en als tip….”ga zo door”
En dan doen ze dan ook zeker in de tweede helft,de ene mooie actie na de andere zien we en het is zo mooi om te zien en horen dan de jongens elkaar onder het voetballen tips geven en aanwijzingen!
Prachtig en wij als ouders aan de kant smelten van deze mooie momenten!
Dan volgt er een hele mooie actie en samenspel van Kerim,Cas en Nevio en hier volgt een gewelige goal uit van Nevio,het is 4-3!
Maar dan probeert toch ook Unisson te scoren en proberen terug te komen,maar onze keeper Casper heeft geweldige reddingen!!
Maar dan toch komt de tegen goal,4-4!
Ondanks laat Sparta het er zeker niet bij zitten en speelt ijzer sterk verder,het is een mooie pot voetbal vandaag met een gewelig samenspel!
Dan komt het erop aan,het is bijna tijd,en we willen zo graag het winnende doelpunt maken natuurlijk,en dit proberen de jongens dan ook echt!
Ze zetten druk op Unisson en ja een hele mooie samenspel van Nevio,Kerim naar Samuel,die hem met een mooie afsluit actie erin schiet!! yess zo verdiend 5-4!
Dan word er gefloten en ja de wedstrijd is afgelopen!..
Wat een dik verdiende overwinning van Sparta!
En namens alle ouders kan ik zeggen “WAT ZIJN WE TROTS OP JULLIE”.
tot over 2 weken!