Na het laatste wedstrijdverslag over de uitwedstrijd tegen Haaksbergen JO17-1 heeft JO17-4 de competitie in de zware 2e klasse vervolgd met een 2-tal verliespartijen.

Uit tegen Rigtersbleek JO17-4 een onnodige nederlaag (2-1 na een 1-1 ruststand) en hierna een thuisnederlaag tegen Sp. Neede JO17-1 (2-5 na eveneens een 1-1 ruststand). Kortom 6 gespeeld, 0 punten, daar waar er in verschillende wedstrijden zeker meer had ingezeten.

Tegenstander vandaag was FC Eibergen JO17-2, en voor het eerst dit seizoen was veld 5 het strijdtoneel. In de 1e helft een evenwichtige wedstrijd, weinig kansen en veel strijd op met name het middenveld. Uit een corner van Lars de Man sloop Sven naar de eerste paal en tikte beheerst de 1-0 voorsprong binnen. In de rust werd vooral benadrukt dat we ook in de 2e helft de concentratie vast moesten houden, grijp nu de kans om van de 0 punten af te komen! In de 2e helft een onveranderd spelbeeld. Het spel was niet hoogstand, de inzet en energie die in de wedstrijd werd gelegd des te meer. FC Eibergen noteerde 2x een gele kaart en moest dus 2x 10 minuten in ondertal proberen de achterstand ongedaan te maken. Dit lukte gelukkig niet en na een zenuwslopend slot was de eerste overwinning een feit. De opluchting was groot en mag vooral worden gezien als beloning voor al het goede wat we dit seizoen in fases van wedstrijden hebben laten zien.

Volgende week wacht ons een verre en zware uitwedstrijd, we nemen het dan op tegen FC Winterswijk JO17-2.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter