Afgelopen zaterdag 19 oktober hadden we een beker wedstrijd!
We moeten tegen W.v.v!
Als de eerste helft begint is het eigenlijk al snel duidelijk dat Sparta er niet helemaal is,waarom weten we niet maar we spelen een beetje rommelig!
Door het rommelige voetbal van ons weet w.v.v al snel een kans te benutten en staan we 0-1 achter!
Sparta trapt weer af en we spelen verder,onze verdedigers hebben mooie kansen en laten w.v.v er niet door!
Onze jongens krijgen daar in tegen nu wat kansen maar helaas lukt het onze spitsen niet om een doelpunt te maken! Jammer!
Maar kop op we blijven doorgaan!
Dan is onze verdediging een beetje slordig en laten we de tegenstanders toch echt te dichtbij komen en we krijgen een paar schoten op goal en oeps er word weer gescoord…nu staan we 0-2 achter!
Het was een mooi schot die over de keeper heen ging en, deze was dan ook niet de houden!
Kom op jongens van Sparta ,dit is eigenlijk helemaal niet nodig als we zo naar de wedstrijd kijken want de teams zijn eigenlijk best aan elkaar gewaagd!
En dan komt Sparta terug,we hebben nu het spelletje even weer terug gevonden,er is een mooi samenspel en communicatie,ja dit is de Sparta die we kennen!
Dit word dan ook beloond en een van onze spitsen schiet hem dan ook mooi in! 1-2!
We krijgen weer een beetje hoop en dat is te zien aan de jongens!
De pit zit er weer in en we spelen dan ook het mooie vertrouwde spelletje wat onze jongens zo mooi kunnen!
W.v.v schrikt een beetje en die probeerd vanuit verre te schieten maar onze keeper heeft een schitterende redding!
Dan komt Sparta weer en vanuit het middenveld word er mooi samengespeeld naar de spitsen en met een mooi combinatiespel krijgen we de kans om te scoren en yes,hij zit erin!
nu staat het 2-2! Sparta is mooi terug gekomen! goed zo jongens.
Met een gelijkstand gaan we dan ook de rust in!
Even wat drinken en een flinke peptalk van de leiders,want die is nodig,want in het algemeen speelt Sparta niet het spelletje als wat ze kunnen!
Vol frisse moed gaan we de tweede helft in,maar W.v .v komt gelijk sterk erin en probeerd als snel te scoren maar 1 van onze middenvelders komt er aan gestormd en veegt de bal weg! goed zo,mooie redding!
Het weer laat ons ook in de steek want jeetje wat een regen!
We spelen het spelletje maar Sparta is er niet en waarom weten we niet,maar onze jongens krijgen het spelletje vandaag niet helemaal onder controle en hier profiteerd onze tegenstander duidelijk van en binnen 10 min spelen staan we dan 2-4 achter!
kom op jongens dit is echt niet nodig!
Sparta probeerd zeker terug te komen en we hebben ook mooie kansen maar helaas het zit niet mee,de bal wil er maar niet in! Even heeft Sparta het spel in de hand maar omdat onze kansen maar niet lukken ,lijken onze jongens in een dipje te zitten en W v.v neemt dan toch echt het spelletje over krijgen dan nog een paar kansen!
Onze keeper heeft mooie reddingen,dat zeker maar helaas lukt het de keeper niet om alle kansen tegen te gaan en weer vallen er 2 goals voor w.v.v!
Sparta gaat voor het eerst met verlies van het veld af! Jammer jongens want het was niet nodig geweest,deze teams waren echt wel aan elkaar gewaagd maar Sparta kreeg vandaag de wedstijd niet onder controle!
Met een stand van 2-6 gaan we het veld af!
Maakt niets uit toppers! Wij zijn trots op jullie en zaterdag gaan we verder in de competitie!
Fijne herfstvakantie allemaal!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter