Het was een wedstrijd waar we blanco in gingen want we moesten tegen een club waar we nog niet eerder tegen gevoetbald hadden. We moesten uit naar Hengelo naar de club Wilhelminaschool. De wedstrijd begint en we spelen een mooi spelletje, we merken al snel dat deze twee clubs mooi aan elkaar gewaagd zijn..Maar Sparta zet wel snel de toon door druk te zetten en veel in de aanval te spelen,we hebben daardoor veel kansen maar helaas benutten we die niet. Dit is iets dat we de laatste paar wedstrijden vaker zien bij de jongens.. We moeten even weer wat meer pit krijgen lijkt wel..Maar al met al proberen we goed.

Maar ondanks krijgen we tegenstanders natuurlijk ook de kansen en die gaan er al wel in en we staan dan ook na 20 min spelen 2-0 achter.. Onze jongens laten de koppies niet hangen en spelen verder en laten ook zeker wel heel mooi spel zien..De laatste 10 min van de eerste helft spelen we op en af , en komen komen verschillende kansen. Wilhelmina benut nog een kans maar ook wij maken een schitterend doelpunt vanuit een heel mooi samenspel van een verdediger naar een spits en boem goal. We gaan de rust in met 1-3 een achterstand.

Na een goed gesprek en even alles goed doornemen met de leiders gaan we de tweede helft is en zoals onze jongens dat kunnen zetten we gelijk weer druk en spelen sterk.. Een mooi samenspel leidt tot een goal..
2-3…kom op jongens het kan zeker nog..Maar dan zijn we aan het klungelen en maken we wat foutjes en dat resulteerd in een tegen doelpunt…2-4. Maar al snel komen onze jongens met een tegen aanval, want van achter word er hard geschoten naar onze spits en die maakt een sprint naar voren en maakt een mooie goal…3-4. Het is spannend en we gaan zeker gelijk op. Zoals Sparta laat zien kunnen we dit eigenlijk best winnen maar net als we dat als ouders aan de kant zeggen valt er weer een tegen doelpunt…3-5. Jongens toch …het is even weer wakker worden.

En dat gebeurt heel even en we vallen mooi en goed aan…Onze jongens zetten druk en krijgen ook mooie kansen…maar zoals al een paar weken lijkt het niet echt goed te lukken, we zorgen voor veel verdiende corners en hier komt dan eindelijk de verdiende goals uit…4-5. Zal het dan toch nog lukken ,want we kunnen het zeker dat is duidelijk.. Maar het laatste kwartier van de wedstrijd lijken onze jongens de draad kwijt te zijn en krijgen we de ene goal naar de andere tegen..het is even mis en wat het is weten we niet..we gaan met een zuur verlies van 4-8 het veld af. Het had zeker niet gehoeven want qua spel was Sparta zeker de sterkste maar het laatste kwartier werd dat even anders. Jammer jongens,maar kan gebeuren..wij blijven trots op jullie toppertjes.

Op naar de volgende wedstrijd en hopelijk vinden we de pit weer terug wat we kennen…

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter