19-05-2018 SDC’12 JO11-1-Sparta JO11-1 0-5
Na drie weken niet gevoetbald te hebben vandaag de hervatting van de competitie voor onze jongens uit in Denekamp tegen laagvlieger SDC’12. De eerste vijf minuten zijn voor SDC’12 die agressief en fel van start gaan tot verbazing van onze jongens.

Na vijf minuten nemen onze jongens het over en dat resulteerd in de eerste kans voor ons, op assist van Leart krijgt Mick een schietkans maar die wordt door de keeper van SDC’12 verwerkt tot hoekschop. Uit die hoekschop kopt Leart de bal naast. In de 7e minuut gaat een schot van Leart naast. Een minuut later komen we op voorsprong, via een rush van eigen helft geeft Mick uiteindelijk een assist op Leart die vervolgens de 0-1 maakt.

Twee minuten later komen we op een 0-2 voorsprong, een mislukt afstandschot van Mick komt voor de voeten van Dani terecht die vervolgens weet te scoren. In de 15e mnuut de eerste kans voor SDC’12 uit een counter maar die levert niks op. In de 20e minuut de tweede kans voor SDC’12 maar de bal gaat naast. Een minuut later weten wij via een counter weer te scoren, op assist van Lorenzo scoort Dani zijn tweede treffer en de 0-3 voor Sparta. In de 22e minuut weet Leart uit een vrije trap genomen door Thijs de bal naast te koppen.

Een minuut later gaat een afstandschot van Thijs over. In de laatste minuut van de eerste helft een counter van SDC’12 maar door goed ingrijpen van Damian levert deze niks op en zo gaan we de rust in met een 0-3 voorsprong. In de eerste minuut van de tweede helft een kans voor SDC’12 maar de bal gaat naast.

In de 33e minuut pech voor ons, op assist van Duuk schiet Quinten de bal tegen de lat. In de 38e minuut weer pech voor ons, op assist van Duuk schiet Leart de bal op de paal en twee minuten later schiet dezelfde Leart dit keer de bal op de lat. In de 44e minuut is het wel raak, uit een mooi afstandschot scoort Duuk de 0-4.

In de 47e minuut weten we uit de laatste aktie van de wedstrijd nog te scoren, op assist van Leart scoort Lorenzo de 0-5 en dit is tevens de eindstand. Ondanks de ruime overwinning was het toch een moeilijke wedstrijd tegen een agressief en felle tegenstander.

De volgende wedstrijd is op donderdag 24 mei om 19.00 uur thuis tegen Stevo.