30-05-2018 Quick’20 JO11-1-Sparta JO11-1 2-5
Vandaag op een zeer warme zwoele lenteavond een uitwedstrijd tegen de nummer vijf Quick’20. Wij staan samen met ATC’65 aan kop met 27 punten. Alleen ATC’65 is uitgespeeld en wij hebben nog twee wedstrijden voor de boeg.

Met minimaal een gelijkspel vandaag zijn onze jongens officieel alleen kampioen. In de 1e minuut gelijk een kans voor ons, op assist van Lorenzo schiet Leart de bal naast. Een minuut later weer een assist van lorenzo op Leart maar dit keer red de keeper van Quick’20. In de 4e minuut gaat een schot van Lucas over. In de 6e minuut komen we gemakkelijk op een 0-1 voorsprong door een fout van de keeper van Quick’20 die de bal helemaal verkeerd uitschiet waardoor Leart de bal onderschept en de 0-1 weet te scoren. In de 12e minuut maakt de keeper van Quik’20 dezelfde fout en weet Leart weer gemakkelijk te scoren en zet ons op een 0-2 voorsprong.

In de 15e minuut de eerste kans voor Quick’20, maar de doelpoging wordt gered door Damian. Een minuut later kopt Leart uit een hoekschop genomen door Duuk over. In de 18e minuut weet Quick’20 de aansluitingstreffer te maken en brengt de stand zo op 1-2. Twee minuten later grijpt Damian goed in op een doelpoging van Quick’20. In de 23e minuut probeert Quick’20 nog voor de rust de gelijkmaker te maken maar door weer goed ingrijpen van Damian gaat dit niet door. In plaats van de gelijkmaker van Quick’20 scoren wij wel voor de rust, uit een hoekschop genomen door Duuk scoort Leart in de laatste minuut van de eerste helft via een kopbal de 1-3 en maakt zo een zuivere hattrick.

In de 5e minuut van de tweede helft gaan twee doelpogingen van Duuk naast maar drie minuten later is het wel raak, uit een mooi afstandschot scoort Mick de 1-4.Meteen na de aftrap het antwoord van Quick’20 dat de 2-4 weet te scoren. In de 38e minuut gaat een schot van Lucas over en een minuut later een kopbal van Thijs naast. In de 40e minuut probeert Quick’20 de marge te verkleinen maar door goed keeperswerk van Damian gaat dit niet door. In de 46e minuut gaat een doelpoging van Quinten naast. In de 48e minuut valt definitief de beslissing in de wedstrijd, door goed samenspel tussen Lorenzo en Leart weet Duuk de 2-5 te scoren en dit is tevens de eindstand van een matig gespeelde wedstrijd van onze jongens dit ook mede door de niet ideale weersomstandigheden vandaag.

Door deze overwinning gaan we ATC’65 voorbij en zijn onze jongens alleen kampioen, klasse gedaan jongens !!!! Aanstaande zaterdag 2 juni spelen we onze laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen UD Weerselo om 10.00 uur en na deze wedstrijd vieren we uiteraard ons kampioenschap.