Op donderdag 20 juni organiseert de gemeente Enschede de Doen1Beurs gericht op Stadsdeel Oost in de wijken Hogeland, Ribbelt en Stokhorst op onze accommodatie.

De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.
Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variƫrend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportverenigingen, waaronder cvv Sparta.

Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Gratis toegang

De Doen! Beurs vindt plaats van 9.30 tot 13.00 uur. De toegang is gratis toegang voor iedereen. Nieuwsgierig is naar wat er in de wijk te doen is? Of op zoek is naar scholing of (vrijwilligers) werk?

Kom langs bij dit mooie event, laat je inspireren en doe mee!

Meer weten over de Doen!Beurs? Check dit filmpje.