Vandaag hebben we een thuiswedstrijd!
We moeten tegen Rigtersbleek!
Als de wedstrijd begint is de toon al snel gezet door Sparta, want de 1-0 voorsprong is binnen 5 min al gemaakt door een van onze spitsen!
We spelen verder en we laten zoals vanouds een mooi samenspel zien, de jongens kijken mooi wie er vrij staan en spelen schitterend samen!
wauw wat is dit mooi om te zien!

We hebben 2 corners achter elkaar en met daar ook hele mooie kansen benutten we die net niet! Maar we spelen mooi verder, Rigtersbleek krijgt eigenlijk weinig kans om te spelen en je merkt bij ze dat er een soort van irritatie begint te komen, en de duwtjes worden wat harder van ze en de handjes zijn soms iets aan de losse kant.! Maar daardoor krijgen we een vrije trap in ons voordeel en daar komt dan ook de mooie 2-0 uit! Goed gespeeld jongens en ga zo door! Dan een corner tegen en oh onze keeper heeft een mooie redding! Top!

Ondanks de kou waar wij aan de kant meer last van hebben als de spelers, spelen we schitterend verder en de druk is hoog bij Sparta en dan in een hele korte tijd vallen er 2 goals…. 4-0 inmiddels! Sparta heeft er duidelijk zin in en krijgt steeds meer pit en dat is te zien want voor dat de eerste helft is afgelopen vallen er nog 2 goals van ons en zo gaan we met een 6-0 de rust in!

Even wat drinken en niet te lang stil staan want brrrr wat is het koud. Daar waar onze jongens alweer klaar staan om te voetballen daar is Rigtersbleek nog druk in overleg met de leidster… het is een druk overleg zo te zien. Maar de tweede helft kan beginnen, een spelertje van Rigetersbleek krijgt een kans om voorbij het middenveld te komen maar helaas staat onze verdediging daar en die laten hem er niet langs, want eerlijk is eerlijk onze verdediging staat als een kei vandaag ! Dan komt Sparta weer in de aanval, mooie 1 tweetjes krijgen we te zien met hele goeie communicatie en tips zelfs naar elkaar en daar komen dan ook hele mooie goals uit wauw. inmiddels staat het 8-0! We blijven dan ook de tweede helft een super spel zien, waarbij onze jongens echt laten zien dat ze het zo goed kunnen!

Wat ben je als ouder dan trots aan het kant van het veld en dit laten we dan ook horen, we moedigen onze jongens goed aan!! De laatste 10 min gaan in, en oh wat is het koud, maar onze jongens hebben daar geen last van want wat een pit zeg! we maken dan nog eens twee schitterende doelpunten! 10-0!!! Nog 3 min op de teller en Rigtersbleek ziet dan een kansje en maakt dan een doelpunt. De wedstrijd is afgelopen en met een dikke winst van 10-1 gaan we het veld af! Als we handjes willen geven blijken al veel spelers van Rigtersbleek het veld te hebben verlaten maar de spelers die er nog staan krijgen netjes een hand.

Bedankt voor deze wedstrijd en met grote blijdschap gaan we naar de kleedkamer! Dinsdag hebben we een inhaal wedstrijd en mogen we tegen Bentelo! Dus tot dinsdag !

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter