Na een periode van geen voetbal, was het zaterdag dan weer zover? Er mag weer gevoetbald worden, in competitie verband. En dan starten we met de bekerwedstrijden.

Zo gingen onze dames 1 naar stadsgenoot Vogido voor hun geen onbekend terrein. Na een wat nerveuze start in de eerste 10 minuten waarin het een gelijk opgaan de wedstrijd was opende Sparta de score. Hierdoor viel alle spanning er af en bouwde de voorsprong uit tot 5-0 voor de rust. Hiermee was de strijd gestreden en scoorde ze na de rust nog eenmaal. Een goede overwinning dames.

De meiden van MO19-1 ontvingen thuis DZC ‘68 uit Doetinchem. Sparta opende al vroeg de score. DZC kon ook geen vuist maken tegen onze meiden , dit was mede door het goede en gedisciplineerd spelen van Sparta zijde, en zo konden zij ook rustig de voorsprong uitbouwen naar een 3-0 overwinning. Klasse meiden.

De MO17-1 begon de beker ronde met een uitwedstrijd bij Achilles 12 in Hengelo. De meiden hebben de eerste helft het er een beetje in laten zitten, de tweede helft pakken ze draad beter op, maar konden de achterstand niet meer om buigen. Het werd 6-4 voor de thuis club

De MO15-1 had een uitwedstrijd bij GFC Goor en begonnen goed tegen een fysiek sterke tegenstander. Door het goede voetbal werd het voor rust 2-0 voor onze meiden en hadden de wedstrijd volledig onder controle. Dit spel zette ook in de tweede helft door en werd ook beloond met nog een treffer en zo namen zij de drie punten mee naar Enschede, super meiden

MO13-1 speelde thuis tegen BWO uit Hengelo. Het was voor deze meiden de eerst wedstrijd na vele maanden, ook was het voor wat meiden de eerste keer dat ze op een heel veld gingen spelen. En dat brengt altijd wat extra spanning mee, maar door de goede gesteun van de meiden die dit wel kenden was de spanning er snel af. In de de 14 minuut viel de 1-0 en bouwden ze de voorsprong uit tot 8-0 voor de rust. Ook na de rust bleven de meiden goed in de organisatie spelen? Een pluim hiervoor, doordat zij dit deden stond er na 60 minuten een uitslag van 16-0 op het bord. Goed gedaan hoor.

MO11-1 en MO11-2 hebben nog niet gespeel, maar die gaan op zaterdag 5 september van start.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter