Op basis van de afgelopen vrijdag door het kabinet gehouden persconferentie is er sprake van enige versoepeling van de maatregelen:

– alle teams/leeftijdscategorieën mogen weer trainen, ook na 20.00 uur

– gebruik van kleedkamers en douches is ook weer toegestaan voor ouder dan 18 jaar, mits men in het bezit is van een geldig coronatoegangsbewijs.

– het trainingsschema wordt z.s.m. geactualiseerd.

De onderstaande algemene maatregelen zijn in ieder geval tot 25 januari 2022 van kracht:

  • alle teams/leeftijdscategorieĂ«n mogen buiten sporten en onderling wedstrijden spelen op de eigen vereniging, zonder 1,5 meter afstand
  • publiek is niet welkom bij trainingen en wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers
  • Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden gezien als bezoekers en moeten de accommodatie verlaten.
  • Kleedkamers en douches mogen  gebruikt worden, mits in het bezit van een geldig coronatoegangsbewijs
  • De kantine is gesloten

Daarnaast heeft het bestuur van Sparta besloten:

  • Voor de planning van trainingen en onderlinge wedstrijden (tot en met in ieder geval 25 januari) op de zaterdagen geldt dat deze alleen plaats kunnen vinden na overleg met/accordering door Frank Bakker bereikbaar via WhatsApp op tel. 06-24322986.
  • Gebruikmaking van de kantine, bestuurskamer en commissiekamer (alleen) t.b.v. overleggen en vergaderingen is alleen toegestaan na overleg met/accordering door Alexander van Erven (kantinebeheerder) tel. 06-46328036.

Op 25 januari zal er weer een persconferentie plaatsvinden welke mogelijk zal leiden tot aanpassing van de maatregelen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk communiceren.

Wij verzoeken eenieder zich zorgvuldig aan deze afspraken te houden.

Met sportieve groeten,
Bestuur cvv Sparta E.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter