Vandaag spelen we uit in Boekelo. De spullen zijn allemaal mee en op tijd zijn we klaar voor deze pot. Helaas, het regent al dagen pijpenstelen en ook deze dag is het triest buiten! De wedstrijd wordt wat later gestart en uiteindelijk om 5 minuten voor 10 mogen de jongens beginnen!
Al na 5 minuten is de eerste goal! Ravi neemt een corner en Steijn schuift hem er netjes in. 1-0! Snel volgt bijna een 1-1, maar we hebben geluk! Sparta wordt steeds sterker. Steijn verdedigd sterk, er volgt een corner voor de tegenstander, maar deze wordt slecht geschoten. Dan volgt er weer een kans aan onze kant; Silvijn zet prachtig op, maar Mees mist helaas. De bal belandt bij de keeper.

De coach van de tegenstander is maar niet tevreden en loopt steeds bozer aan.
Dan krijgt Soufyan een mooie kans. Helaas, te zacht geschoten. Dan een kans aan de andere kant: maar Casper heeft een prachtige redding in petto. Vervolgens zet Silvijn weer druk, helaas de bal ketst af. Ravi verdedigt sterk, er volgt een corner voor de tegenstander. Maar ook dit is geen gevaar voor onze jongens.

Daarna is even de tegenstander de sterkere partij. En worden de kansen evenredig. Er komen mooie acties: Silvijn tikt naar Milan en Milan tikt weer prachtig door. Bij Mees ketst het helaas af. Daarna weer een nieuwe actie, Milan schiet de bal er prachtig in. 2-0!
Vervolgens zet Silvijn weer mooi op, Mees neemt de bal mooi aan, maar schiet naast. De spanning heeft Mees te pakken, dit is zijn laatste wedstrijd en hij wil perse scoren. Gevalletje over focus 😉

Middenveld werkt keihard. Ze hebben de boodschap van de coach op de training goed gehoord: Elias is er niet, dus jullie moeten hard werken! Kian, Milan, Ravi en Silvijn zijn goed bezig vandaag! Via dit middenveld krijgt Mees weer de bal mooi aangereikt, maar helaas, ook deze wil er maar niet in.
De tweede helft is begonnen. Het regent nog steeds flink en inmiddels zijn mijn sokken zeiknat! Maar de jongens geven geen kick en Soufyan maakt zijn goal!! 3-0!

Vervolgens gaat Steijn even los, een prachtige solo volgt, en hij speelt zo 3 mannetjes voorbij. Helaas, geen goal. Daarna weer een kans voor de tegenstander, maar Casper vangt de bal keurig op in zijn handen. Steijn werkt keihard achterin en houdt de bal buiten. Vervolgens volgt een staaltje teamwork! Het lijkt wel het tikkie takkie spel van Spanje 😉 En ja hoor, er volgt een goal: Steijn maakt 4-0!

Mees nog een kans, helaas, weer naast. Milan verdedigt ook strak en Casper redt het schot net. Nog een schot volgt; naast. Nog steeds 4-0. Weer een kans voor de tegenstander, Ravi belandt bijna in een spagaat, maar Casper redt dan de bal. Hij wordt goed op de proef gesteld, maar Casper redt de ene bal na de andere. En dan komt Ravi en die schiet 5-0! De tegenstander wordt wakker en na een paar pogingen wordt het dan toch 5-1 met een schot in de kruising. Direct daarop de 5-2. Hier blijft het bij en de jongens hebben een sterke pot gespeeld met een prachtig eindresultaat!