BCS Sparta

Het zijn rare tijden, het Corona-virus legt inmiddels heel Nederland behoorlijk lam. Wij hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid zijn.

Vanaf al geruime tijd worden activiteiten  rigoureus afgelast, activiteiten in de nabije toekomst staan ook allemaal op de tocht. Zo ontkomt ook Sparta Enschede niet aan het annuleren (soms verschuiven indien mogelijk) van al haar activiteiten. Dat is vreselijk jammer voor onze vereniging, die vaak al heel veel tijd (en soms ook geld) in deze activiteiten heeft gestoken.
Soms betekent uitstel daadwerkelijk afstel, in andere gevallen wordt de activiteit verplaatst naar een latere datum. 

Voor de Business Club van Sparta Enschede geldt natuurlijk ook het stop zetten van de voorbereidingen van de activiteiten voor dit seizoen. Waardoor we de april/mei activiteit al hebben moeten annuleren. Toch hebben we de stille hoop dat onze seizoensafsluiting in juni/juli alsnog zal plaats vinden. Mocht deze inderdaad doorgang kunnen vinden dan maken we er een spetterende dag van.

We houden allemaal de berichten uit Den Haag in de gaten en melden ons weer zodra er meer  duidelijkheid is over wat er in juni en juli wel en niet mogelijk is.

Zo niet dan gaan de activiteiten in ons jubileumjaar, Sparta bestaat immers op 21 april 2021 al 100 jaar, nog groter / spectaculairder opgezet worden. Hier gaan wij als bestuur ons met volle overgave voor inzetten.

Wij hopen dan ook dat u als BCS-lid onze vereniging trouw blijft en wilt blijven ondersteunen. De BCS heeft een lange historie inmiddels en deze willen we graag voortzetten. Leden van de BCS en al onze Sparta sponsoren kunnen elkaar ondersteunen op een heel breed vlak. Want samen zijn we sterk en hebben we elkaar hard nodig

Maar bovenal blijf allen gezond, houdt u aan de regels en zie naar elkaar om.
Zowel zakelijk als in de privé omgeving. 

Met een vriendelijke sportgroet,
Het Bestuur van de BCS
Hugo, Jan-Hendrik, Mike en Paul

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter