Wat een wedstrijd tussen De Rode Duivels en Les Blues!!! Met een ‘professionele’ instelling werd begonnen aan deze op papier spannende wedstrijd. Frans individualistisch overwicht vs vlijmscherpe Belgische counters leverde na een overtredingsrijke en ‘kritiek’-volle fase een voorsprong op voor Frankrijk. Gele kaarten bleven gelukkig op zak! \

Bij België was de wil om te winnen erg groot, maar door de eigen gemiste kansen en miscommunicatie in de verdediging liepen de gemoederen binnen het Belgische team na de achterstand hoog op. Na councelling van onze specialisten binnen en buiten het veld, kon de wedstrijd weer vervolgd worden.

België scoorde eindelijk!!! De verdiende treffer werkte bevrijdend en bij een 4-1 achterstand (en na een tip van een insider) beseften Hazard, DeBryune en Dembélé dat het tij nog gekeerd kon worden. Mooie combinaties van beide ploegen werden eindelijk tentoongesteld. Een lust voor elke voetballiefhebber!

Waar Frankrijk opgelegde kansen miste, scoorde België wel 2x en kwam de spanning geheel terug in de wedstrijd! Toen de 4-4 gescoord werd gingen beide ploegen vol voor de overwinning. Frankrijk had nog de beste kansen, maar toen het eindsignaal klonk, vierde België het gelijke spel terecht als een overwinning. Een aantal Franse spelers dacht zelfs dat ze verloren hadden, maar dat was slechts een morele nederlaag.

Wat een geweldig toernooi!!!! Zoveel leermomenten voor alle kinderen om betere voetballers te worden, zowel fysiek als mentaal! Top organisatie!!! Merci  beaucoup!

Super enthousiaste coach

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter