Na een succesvol seizoen, waarin we van de 5e klasse naar de 2e klasse gingen, mochten de jongens van JO9-8 zaterdag aantreden voor de bekerfinale tegen SV Enter JO9-2.

Op het neutrale terrein te Hengelo was de wedstrijdspanning voelbaar bij de jongens en het massaal toegestroomde publiek. Sparta startte furieus en al snel lag de bal in het doel bij Enter. Nog voor rust schoot Ryan zijn 2e van de wedstrijd binnen. Ook Enter drong aan maar de verdediging van Sparta weerde vakkundig elke aanval af waardoor Sparta met 2-0 ging rusten.
Na rust probeerde Enter de wedstrijd te kantelen. Maar het tegenovergestelde gebeurde. Sparta voetbalde goed, speelde als een team en maakte 3-0 en 4-0 door Tiemen en wederom Ryan.
In het 4e kwart deed Enter enkele omzettingen en ging vol op de aanval spelen. De 4-1 viel hierna snel. Enter maakte ook nog 4-2. Bij een counter van Sparta ging Tiemen onderuit en brak zijn arm (sterkte Tiemen). Hij moest dus gewisseld worden. Hierna ging Enter voor haar laatste kans en probeerde door te drukken. Maar keeper Sam was weergaloos en verrichte enkele fraaie reddingen. Hierdoor bleef de stand 4-2 en was de bekerwinst een feit!