Afgelopen weekend heeft Sparta JO15-2 deelgenomen aan een internationaal jeugdtoernooi in Arnhem.
De Arnhem Cup,in de poule werden 3 wedstrijden gespeeld.
Maar voordat er gevoetbald gaat worden eerst met zijn alleen de nacht doorbrengen in een klaslokaal van het Olympus college in deze school sliepen 50 teams het was dus gezellig druk.
Naar een korte nacht, eerst met zijn allen naar sportcentrum Papendal voor een potje voetgolf, enorm leuk en zelfs een hole in one van Stijn,naar de voetgolf op naar v.v. Arnhemia waar onze wedstrijden werden gespeeld.
De eerste wedstrijd tegen JSG Heidetor uit Duitsland werd 0-0 een veel beter Sparta vergat te scoren,de tweede wedstrijd was tegen het wat gemene Franse Sporting Club Marly(1-1).
De derde en laatste poule wedstrijd was tegen het Deense Viby IF dit team had de eerste 2 wedstrijden ruim gewonnen en was zeker het beste team in de poule, Sparta gaf zeer goed partij en het was lang 1-1 maar uit eindelijk toch 1-3.
Na de wedstrijden met zijn alleen naar het Olympus college om te genieten van een pasta buffet :)en verder lekker te relaxen met elkaar en daarna volgens de jongens iets te vroeg de nacht weer in.
De volgende dag stond de eerste wedstrijd al om 9:35 uur op het programma dus het was om 7:00 opstaan, ontbijten en het slaaplokaal weer omtoveren tot een klaslokaal.
Op naar nog eens 3 wedstrijden tegen een Duitse, Deense en Nederlandse club deze werden afgesloten met winst,verlies en een gelijkspel,de laatste wedstrijd in een fantasie opstelling waarin onze keeper Gijs mooi scoorde.
Al met al een zeer geslaagd meerdaags toernooi waarin we met zijn allen heel veel plezier hebben gehad en dat was het doel.
Aan het eind van de middag de prijsuitreiking waar Sparta de Fairplay Cup mee heeft genomen naar Enschede.
Jongens en mede begeleiders bedankt voor een top weekend.