Passend binnen de Beleidsregels van de Rijksoverheid (RIVM), de GGD, NOC*NSF en de KNVB bestaat de mogelijkheid voor senioren (18 jaar en ouder) om te trainen in kleine groepjes van maximaal 4 personen

Dit met dien verstande dat:
er geen sprake mag zijn van mengen met anderen: dus geen circuit, doordraaien, competitie o.i.d.
1.5 meter afstand moet in acht genomen worden
er moet sprake zijn van een duidelijke afbakening van groepjes
kleedkamers en douches gesloten zijn
er geen sprake is van aanwezigheid accommodatiebeheer

De selectie(-trainers) van Sparta 1,2 en 3 hebben het bestuur van Sparta gevraagd om hier op basis van een door hen ingediend plan toestemming voor te geven. Het bestuur van Sparta heeft, na zorgvuldige afwegingen en conform de beleidslijn dat adviezen van RIVM, GGD, NOC*NSF en KNVB worden gevolgd, besloten hier toestemming voor te verlenen.

Dit ingaande 24 oktober, nadat een periode van 10 dagen (na dinsdag 13 oktober: laatste training) in acht is genomen waarin helemaal niet getraind is. In deze periode hebben zich geen situaties voorgedaan waarbij spelers in quarantaine zijn geplaatst c.q. positief getest zijn.

De toestemming is verleend onder voorbehoud van nieuwe Coronamaatregelen en mogelijke nieuwe gevallen van spelers die in quarantaine moeten c.q. positief getest worden.

Indien overige seniorenteams van de mogelijkheid van trainen in groepjes van maximaal 4 gebruik zouden willen gaan maken dan kunnen zij hiertoe een verzoek indienen bij onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel 06 86847041, verenigingsmanager@sparta-enschede.nl. Verzoeken zullen beoordeeld worden op basis van de geldende maatregelen en beschikbaarheid van velden

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter