Zaterdagochtend 16 november. Een mooie voetbal ochtend op sportpark Schreurserve, met op het hoofdveld Sparta 015-1 – Victoria 015-1.

Sparta 015-1 staat er goed voor in de competitie. Het is momenteel koploper met drie punten afstand op de nummer twee. De tegenstander van vandaag staat op een gedeeltelijke tweede plaats samen met drie andere ploegen. Het is dus dringen geblazen bovenin de competitie. Helemaal nu we richting het einde gaan van deze halve competitie en iedereen de winnaars poule wil bereiken.

Het spel van Sparta was de afgelopen weken nog niet zoals de trainers dat graag zagen. Vorige week speelde we een erg matige eerste helft tegen Berghuizen wat resulteerde in een 2-0 achterstand. De Spartanen wisten dit uiteindelijk nog wel recht te zetten door een goede tweede helft te spelen, waardoor het na het laatste fluitsignaal 2-5 stond.

Voor nu was de doelstelling bij de spelers duidelijk. Goed starten met verzorgd voetbal van achteruit.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen. Sparta startte gelijk goed en nam het initiatief. Na 3 minuten wist Sparta dit te bekronen met een doelpunt van Steven.

Het goede voetbal resulteerde in een golf van mooie aanvallen in de eerste helft. Echter werden de kansen te weinig afgemaakt waardoor de ploeg bij rust nog maar met 2-0 voorstond. Tijdens de rust bespreking waren de trainers positief, maar de lijn moest door getrokken worden.

Tijdens de tweede helft bleef Sparta het initiatief houden. De opbouw verliep goed wat uiteindelijk resulteerde in nog meer aanvallen. De scheidsrechter die overigens goed floot, kende in de tweede helft nog een penalty toe. Die goed werd binnen geschoten door Cem.

Hierdoor kwam de einduitslag op 4-0 in het voordeel van de Spartanen.

Met als uitgangspunt het bereiken van de promotiepoule doet Sparta het goed en helemaal nu het voetbal er ook goed uit ziet.

Volgende week spelen we wederom thuis op het mooi sportpark schreurserve om 10.00 uur tegen Sportclub Enschede JO15-1. Komt dat zien!!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter