Na de mooie wedstrijd, maar zwaar bevochten overwinning, van vorige week op Achilles 12 stond vandaag de uitwedstrijd tegen Victoria 28 op het programma.
Deze ploeg had nog geen punten gehaald uit de laatste 3 wedstrijden en slechts 3 keer gescoord. Wellicht lagen er vandaag mogelijkheden om opnieuw met de volle winst aan de haal te gaan.

De start was veel belovend, we waren de bovenliggende partij maar “verprutsten” de ene kans na de andere en dan is een oude voetbalwet dat als je zelf niet scoort de tegenstander dit wel gaat doen.
Zo geschiedde ook in deze wedstrijd. Sparta vol in een scrimmage voor het doel van Victoria dat eindigt in een bal op de paal en in de counter die volgt is het Victoria dat de 1-0 op het bord zet.
Tegen de verhouding in maar daar maalt niemand om bij Victoria.

Onze jongens geven natuurlijk niet op want dat we strijdvaardig zijn, hebben ze al een aantal keren laten zien. 10 minuten na de openingstreffer is er een corner voor Sparta, deze werd kort genomen op Boyd en hij dribbelt naar binnen en met een fantastische knal in de kruising wordt het 1-1.

We brachten onze wissels in waardoor Sebas in de spits kwam en Sebas liet zich direct gelden. Hij tekende vlak voor rust voor 2 treffers zodat we de kleedkamer opzochten met een 3-1 voorsprong.

Het mooie van de wedstrijd hadden we blijkbaar al in de 1e helft gezien want het niveau daalde aanzienlijk in de resterende tijd. Het was niet best van beide kanten en het was Storm die de zaak nog even aanwakkerde.
Hij bracht de stand op 4-1 met een droge schuiver en dat gaf nog even wat drive en inspiratie aan het team waardoor we naar een 6-1 eindoverwinning uitliepen. Het was Sebas die voor de 5-1 tekende, na goed werk van Milan en ook Dani deed een duit in het zakje door de 6-1 te scoren waarbij dezelfde Milan eveneens het goede voorbereidende werk voor zijn rekening nam.

Zo werd de eindstand bereikt van 6-1, een prima overwinning met, vooral in de 1e helft, goed voetbal van onze Spartanen. Compliment.
Volgende week uit naar Losser, waar we in het begin van het seizoen al een keer voor Jan met de korte achternaam stonden, maar dat geheel terzijde.
Deze tegenstander is wel van een andere kaliber, dus we kunnen onze borst nat maken.

In de kleedkamer werd Dennis nog even aangenaam verrast door het team met een hele mooie bos bloemen voor zijn herstel. Waarvoor dank allemaal.