14-04-2018 SpartaJO11-1-VogidoJO11-1 6-1
Vandaag een thuiswedstrijd tegen de nummer vier Vogido.In de 3e minuut is de eerste kans voor onze tegenstander maar de doelpoging gaat naast.

Een minuut later krijgen wij de eerste kans, een schot van Lucas wordt gered door de keeper van Vogido. In de 8e minuut komen we bijna op achterstand, uit een counter wordt Damian uitgespeeld en kan de speler van Vogido zo op een leeg doel schieten maar op het laatste moment wordt het schot geblokt door Thijs en zo voorkomt hij dat Vogido op een 0-1 voorsprong komt. Uit een hoekschop die vervolgens daaruit volgt wordt de bal door Vogido naast geschoten. Dit was even een benauwd moment voor ons maar we hebben gelijk een antwoord hierop, een schot van Dani wordt in eerste instantie gered door de keeper van Vogido maar in de rebound scoort Lorenzo de 1-0.

In de 15e minuut een mooie aanval tussen Duuk, Lorenzo en Dani, Duuk geeft een assist op Lorenzo deze geeft vervolgens de bal voor op de kop van Dani maar de keeper van Vogido heeft uiteindelijk de bal klemvast. In de 17e minuut wordt een schot van Lorenzo op assist van Duuk gered door de keeper van Vogido. Twee minuten later scoort Vogido de gelijkmaker en zo gaan we rust in na een matige en rommelige eerste helft met een 1-1 ruststand. In de eerste minuut van de tweede helft komen we gelijk weer op voorsprong, via een mooie steekpass van Leart scoort Duuk de 2-1. In de 30e minuut gaat een schot van Lorenzo net over. In de 35e minuut dit keer een assist van Duuk op Leart die vervolgens de 3-1 voor Sparta scoort.

Een minuut later krijgt Lorenzo een mooie kopkans op assist van Duuk maar de bal gaat net naast. We blijven in de aanval en in de 40e minuut scoort Dani op assist van Leart de 4-1, met nog 10 minuten te gaan is de wedstrijd nu al bijna beslist in ons voordeel. In de 42e minuut pech voor ons, via een lobje van Duuk over de keeper van Vogido belandt de bal op de lat. Een minuut later scoort Leart via een afstandschot zijn tweede treffer en de 5-1 voor Sparta.In de 47e minuut wordt een schot van Lorenzo geblokt en uit de rebound weet Mick de 6-1 te scoren. Een minuut later weer pech voor ons, voor de tweede keer belandt de bal op de lat, nu door een schot van Lucas. In de laatste minuut krijgen we nog een kans via een vrije trap maar die wordt naastgeschoten door Duuk en zo winnen we deze wedstrijd na een matige en rommelige eerste helft en goede tweede helft met ruime cijfers.

Na deze overwinning van vandaag zijn we het enigste team in deze competitie met de 100% score want nummer twee BWO heeft vandaag van onze aartsrivaal ATC’65 verloren. Volgende week kunnen we weer vol aan de bak want we spelen de topper tegen nummer twee BWO uit in Hengelo om 09.45 uur.