07-04-2018 LosserJO11-1-SpartaJO11-1 0-6
Vandaag op een prachtige lentedag een uitwedstrijd tegen Losser. Gelijk in de eerste minuut de eerste kans voor ons, een schot van Thijs gaat naast. In de 9e minuut is het wel raak voor ons, een schot van Thijs wordt dit keer geblokt door een verdediger van Losser maar uit de rebound weet Leart de 0-1 te scoren. In de 14e minuut komen we op een 0-2 voorsprong, op assist van Leart komt Dani alleen voor de keeper van Losser en weet de 0-2 te scoren.

Een minuut later komen we gemakkelijk op een 0-3 voorsprong doordat de keeper van Losser de bal in de voeten van Lucas speelt en deze simpel de 0-3 kan scoren. In de 17e minuut een doelpoging van Duuk op assist van Lucas maar de bal gaat naast. In de 20e minuut onderschept Leart de bal door een fout in de verdediging van Losser en weet zijn tweede treffer en de 0-4 voor Sparta te maken. In de 21e minuut de eerste kans voor Losser in de eerste helft uit een counter maar Damian grijpt goed in.

In de 23e minuut belandt een schot van Duuk via de keeper van Losser op de lat en uit de rebound schiet Leart de bal naast. In de laatste minuut van de eerste helft scoort Dani zijn tweede treffer en de 0-5 voor Sparta via een mooie aanval opgezet door Duuk en Leart. We gaan de rust in met een zeer comfortabele 0-5 voorsprong in de wetenschap dat de wedstrijd nu al zo goed als gespeeld is. In de eerste minuten van de tweede helft probeert Losser er nog iets van te maken, in de eerste minuut gaat een doelpoging naast, twee minuten later red Damian op een doelpoging van Losser en nog een minuut later pech voor Losser, een schot belandt op de paal.

In de 33e minuut wordt een schot van Quinten gered door de keeper van Losser. In de 35e minuut wordt een afstandschot van Lorenzo door de keeper van Losser tot hoekschop verwerkt die vervolgens niks oplevert. In 38e minuut scoort Duuk op assist van Quinten de 0-6. In de 43e minuut een counter van losser maar door goed ingrijpen van Damian levert deze niks op. In de 47e minuut is de laatste kans van de wedstrijd voor Losser die vervolgens niet weet te scoren en daardoor weten onze jongens door een prima eerste helft en een matige tweede helft met 0-6 te winnen tegen Losser en de drie punten mee te nemen naar Enschede.

Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen nummer vier Vogido om 10.00 uur.